Advocaat Eemnes

Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar voor het hele Gooi en Eemland, waaronder Eemnes. Wij hebben een sterke band met de regio, onze advocaten wonen en werken in de omgeving en weten wat er gebeurd. Hamer Advocaten houdt kantoor vlakbij station Naarden-Bussum en beschikt over voldoende parkeergelegenheid waardoor wij goed bereikbaar zijn met auto en open

Rechtsgebieden

Onze advocaten zijn allen specialisten binnen hun eigen rechtsgebieden. Wij focussen ons op bepaalde rechtsgebieden en houden juist geen algemene praktijk. Hierdoor zijn wij altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte. De rechtsgebieden waarover wij u kunnen adviseren zijn:

Dienstverlening voor ondernemers in Eemnes

Als ondernemer in Eemnes bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten kunnen u in een breed scala aan rechtsgebieden bijstaan. Lees voor meer informatie over onze dienstverlening over ondernemersrecht in Eemnes.

Voor sommige zaken is het mogelijk dat wij bij u langskomen zodat u snel weer verder kan met ondernemen. Dit verschilt per zaak, neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Mediation

Indien u uw geschil niet op wenst te lossen in een juridische procedure kunt u bij ons terecht voor mediation. Bij mediation gaan wij met u en de wederpartij in gesprek om tot een uitkomst te komen zonder tussenkomst van een rechter. Hiermee proberen wij de juridische kosten en leed te beperken waardoor beide partijen snel weer verder kunnen.

Contact

Wij houden kantoor dichtbij station Naarden-Bussum en zijn daarmee uitstekend te bereiken. Graag staan wij u telefonisch te woord. Wij kunnen dan snel vaststellen of wij u kunnen helpen. U kunt bellen met ons algemeen nummer 035 694 4833 of mailen naar info@hameradvocaten.nl.