Advocaat Hilversum

Hilversum is de mediastad van Nederland, met een prachtige omgeving om te wonen en ondernemen. Veel van onze advocaten wonen en werken in Het Gooi. Wij houden kantoor vlakbij station Naarden-Bussum. Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar voor heel 't Gooi. Wij hebben een sterke band met de regio en kennen de instanties in Hilversum vanuit onze professionele hoedanigheid goed. 

Rechtsgebieden

Onze advocaten zijn bekend met de regio en zijn daarnaast allen actief binnen hun eigen rechtsgebieden. Wij behandelen slechts zaken waarin wij gespecialiseerd zijn en al onze advocaten focussen zich voornamelijk op één rechtsgebied. Rechtsgebieden waar we niet in thuis zijn verwijzen wij door naar een specialist bij u in de buurt.  De rechtsgebieden waarin wij u kunnen helpen zijn:

Dienstverlening voor ondernemers in Hilversum

Als ondernemer in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten en hun rechtsgebieden kunnen u als ondernemer bijstaan in een breed scala aan juridische zaken. Lees voor meer informatie over onze dienstverlening onze pagina over ondernemersrecht.

Mediation 

Indien u uw geschil niet op wenst te lossen in een juridische procedure kunt u bij ons terecht voor mediation. Bij mediation gaan wij met u en de wederpartij in gesprek om tot een uitkomst te komen zonder tussenkomst van een rechter. Hiermee proberen wij de juridische kosten en leed te beperken waardoor beide partijen snel weer verder kunnen.

Contact

Wij houden kantoor dichtbij station Naarden-Bussum en zijn daardoor uitstekend te bereiken. Graag staan wij u telefonisch te woord. Wij kunnen dan snel vaststellen of wij u kunnen helpen. U kunt bellen met ons algemeen nummer 035 694 4833 of een mail sturen naar info@hameradvocaten.nl.