Advocaat Huizen

Hamer Advocaten houdt kantoor vlakbij station Naarden-Bussum. Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar voor heel het Gooi en hebben wij goede OV-verbindingen met Huizen. Verder hebben wij parkeergelegenheid bij kantoor. Wij hebben een sterke band met de regio, onze advocaten wonen en werken in de omgeving van 't Gooi. 

Onze advocaten zijn opgegroeid in de regio en kennen Huizen dan ook op hun duimpje. Verder zijn wij bekend met alle relevante instanties in de omgeving. Zowel binnen als buiten de vesting kan Hamer Advocaten u bijstaan als particulier en ondernemer.

Rechtsgebieden

Onze advocaten zijn allen actief binnen hun eigen rechtsgebieden. Hierdoor hebben we voor uw zaak een specialist. Rechtsgebieden waar we niet in thuis zijn verwijzen wij door. Hierdoor heeft u te maken met een specialist. De rechtsgebieden waarover wij u kunnen adviseren:

Mediation

Indien u uw geschil niet op wenst te lossen in een juridische procedure kunt u bij ons terecht voor mediation. Bij mediation gaan wij met u en de wederpartij in gesprek om tot een uitkomst te komen zonder tussenkomst van een rechter. Hiermee proberen wij de juridische kosten en leed te beperken waardoor u beide partijen snel weer verder kunnen.

Contact

Graag staan wij u telefonisch te woord. Wij kunnen dan snel vaststellen of wij u kunnen helpen. U kunt bellen met ons algemeen nummer 035 694 4833 of mailen naar info@hameradvocaten.nl.