Advocaat Lelystad

Hamer Advocaten valt in het arrondissement Midden-Nederland en hoort bij de Rechtbank Lelystad. Hierom komen wij wekelijks in de rechtbank en kennen wij de lokale gebruiken.

Wij houden kantoor vlakbij station Naarden-Bussum en zijn goed bereikbaar voor alle inwoners uit Lelystad. Ook staan wij u graag telefonisch te woord. 

Rechtsgebieden

Wij hebben het beleid dat iedereen zich focust op een rechtsgebied. Op deze manier hebben we altijd de meest relevante kennis en ervaring in huis en kunnen we u doelgericht en efficiënt helpen. Dit houdt ook in dat wij u op sommige rechtsgebieden niet kunnen helpen. Wij sturen u dan door naar een specialist bij u in de buurt. De rechtsgebieden waarover wij u kunnen adviseren zijn:

Mediation

Indien u uw geschil niet op wenst te lossen in een juridische procedure kunt u bij ons terecht voor mediation. Bij mediation gaan wij met u en de wederpartij in gesprek om tot een uitkomst te komen zonder tussenkomst van een rechter. Hiermee proberen wij de juridische kosten en leed te beperken waardoor beide partijen snel weer verder kunnen.

Contact

Wij houden kantoor dichtbij station Naarden-Bussum en zijn daarmee uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Verder hebben wij eigen parkeergelegenheid en kunt u gerust met de auto komen. Graag staan wij u telefonisch te woord. Wij kunnen dan snel vaststellen of wij u kunnen helpen. U kunt bellen met ons algemeen nummer 035 694 4833 of mailen naar info@hameradvocaten.nl