Advocaat Naarden

Hamer Advocaten houdt kantoor vlakbij station Naarden-Bussum. Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar voor heel Naarden en Bussum. Wij hebben een sterke band met de regio, onze advocaten wonen en werken in de omgeving van 't Gooi. 

Naarden Vesting

Naarden is als goed bewaard gebleven vestingsstad een prachtige omgeving om te wonen en ondernemen. Deze mooie stad met zijn historisch karakter heeft ook zijn eigen uitdagingen op juridisch vlak. Zowel binnen als buiten de vesting kan Hamer Advocaten u bijstaan als particulier en ondernemer.

Rechtsgebieden

Onze advocaten zijn allen actief binnen hun eigen rechtsgebieden. Hierdoor hebben we voor uw zaak een specialist. Rechtsgebieden waar we niet in thuis zijn verwijzen wij door. Hierdoor heeft u te maken met een specialist. De rechtsgebieden waarover wij u kunnen adviseren:

Dienstverlening voor ondernemers in Naarden

Als ondernemer in Naarden bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten en hun rechtsgebieden kunnen u als ondernemer bijstaan in een breed scala aan juridische zaken. Lees voor meer informatie over onze dienstverlening over ondernemersrecht in Naarden .

Mediation

Indien u uw geschil niet op wenst te lossen in een juridische procedure kunt u bij ons terecht voor mediation. Bij mediation gaan wij met u en de wederpartij in gesprek om tot een uitkomst te komen zonder tussenkomst van een rechter. Hiermee proberen wij de juridische kosten en leed te beperken waardoor u beide partijen snel weer verder kunnen.

Contact

Wij houden kantoor dichtbij station Naarden-Bussum en zijn daarmee uitstekend te bereiken. Graag staan wij u telefonisch te woord. Wij kunnen dan snel vaststellen of wij u kunnen helpen. U kunt bellen met ons algemeen nummer 035 694 4833 of mailen naar info@hameradvocaten.nl