Advocaat Soest

Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar voor het hele Gooi en Eemland. Wij hebben een sterke band met de regio, onze advocaten wonen en werken in de omgeving en weten wat er gebeurd. Hamer Advocaten houdt kantoor vlakbij station Naarden-Bussum en beschikt over voldoende parkeergelegenheid waardoor wij goed bereikbaar zijn met auto en open

Soest ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug omringd door prachtige natuur en weilanden is het een uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Ook voor ondernemers is Soest een aantrekkelijke plaats, het kent een groot aantal ondernemers in het MKB segment. Deze prachtige omgeving biedt behalve veel moois ook de nodige uitdagingen waarmee Hamer Advocaten u kan bijstaan als particulier en ondernemer.

Rechtsgebieden

Onze advocaten zijn allen actief binnen hun eigen rechtsgebieden. Hierdoor hebben we voor uw zaak een specialist. Rechtsgebieden waar we niet in thuis zijn verwijzen wij door. Hierdoor heeft u te maken met een specialist. De rechtsgebieden waarover wij u kunnen adviseren:

Dienstverlening voor ondernemers in Soest 

Als ondernemer in Soest bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten kunnen u in een breed scala aan rechtsgebieden bijstaan. Lees voor meer informatie over onze dienstverlening over ondernemersrecht in Soest. 

Voor sommige zaken is het mogelijk dat wij bij u langskomen zodat u snel weer verder kan met ondernemen. Dit verschilt per zaak, neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Mediation

Indien u uw geschil niet op wenst te lossen in een juridische procedure kunt u bij ons terecht voor mediation. Bij mediation gaan wij met u en de wederpartij in gesprek om tot een uitkomst te komen zonder tussenkomst van een rechter. Hiermee proberen wij de juridische kosten en leed te beperken waardoor u beide partijen snel weer verder kunnen.

Contact

Wij houden kantoor dichtbij station Naarden-Bussum en zijn daarmee uitstekend te bereiken. Graag staan wij u telefonisch te woord. Wij kunnen dan snel vaststellen of wij u kunnen helpen. U kunt bellen met ons algemeen nummer 035 694 4833 of mailen naar info@hameradvocaten.nl.