Advocaat Utrecht

Hamer Advocaten houdt kantoor vlakbij station Naarden-Bussum en ligt vlakbij de A1 en de A27. Hierdoor zijn wij uitstekend bereikbaar vanuit Utrecht. Verder hebben wij parkeergelegenheid bij kantoor. 

Wij zijn goed bekend met Utrecht, zowel professioneel als persoonlijk. Door onze ligging komen wij bijna wekelijks op de rechtbank, bij bezwaarcommissies en politiebureaus in de omgeving.

Rechtsgebieden

Onze advocaten zijn allen actief binnen hun eigen rechtsgebieden. Hierdoor hebben we voor uw zaak een specialist. Rechtsgebieden waar we niet in thuis zijn verwijzen wij door. Hierdoor heeft u te maken met een specialist. De rechtsgebieden waarover wij u kunnen adviseren:

Mediation

Indien u uw geschil niet op wenst te lossen in een juridische procedure kunt u bij ons terecht voor mediation. Bij mediation gaan wij met u en de wederpartij in gesprek om tot een uitkomst te komen zonder tussenkomst van een rechter. Hiermee proberen wij de juridische kosten en leed te beperken waardoor beide partijen snel weer verder kunnen.

Contact

Graag staan wij u telefonisch of in persoon te woord. Wij kunnen dan snel vaststellen of wij u kunnen helpen. U kunt bellen op 035 694 4833 of mailen naar info@hameradvocaten.nl.