<

Arbeidsrecht specialist

Ons kantoor beheerst alle facetten van het arbeidsrecht.
Binnen het arbeidsrecht zijn wij gespecialiseerd in het ontslagrecht, zowel individueel ontslag als collectief ontslag. Wij staan werkgevers en werknemers bij niet alleen in adviestrajecten maar ook bij procedures. Bovendien adviseren wij over de wijze waarop arbeidsconflicten voorkomen kunnen worden en hoe te handelen bij een (dreigend) conflict. 

Kicky Hamer is naast procesadvocaat ook arbeidsrechtmediator. Zij heeft hiertoe in juni 2018 de Mediatonopleiding bij Dialogue gevolgd. 

We bedienen een breed scala aan klanten, van verzekeraars tot klein winkelbedrijf, en van lid van de raad van bestuur tot brandwacht. Gedurende de crisisjaren hebben we veel werknemers van grootbanken als Rabo en ING bijgestaan, ook in de gevallen dat het om een schijnbaar simpele vaststellingsovereenkomst ging.

Een ander belangrijk onderdeel van onze praktijk is het opstellen van arbeidsovereenkomsten, waarin bijzondere voorwaarden opgenomen dienen te worden.

 

Arbeidsrechtspecialist Bussum

Specialisme:
Het arbeidsrecht wordt steeds ingewikkelder. Het beoefenen van de arbeidsrechtpraktijk vereist daarom ervaring en specialistische kennis.

De moderne arbeidsrecht-advocaat moet voortdurend actief zijn in het vak en in kennis blijven investeren om succesvol te zijn.

Het is om die reden dat Kicky Hamer naast oprichter en voorzitter van de Gooise Vereniging Arbeidsrecht Advocaten, lid is van de belangrijkste verenigingen.