Michiel Schimmel

Michiel Schimmel is een gedreven advocaat te Bussum met als specialisatie strafrecht. Met liefde voor het recht, in het bijzonder strafrecht, met plezier in procederen zorgt Michiel ervoor dat hij altijd up to date is en lid is van de beroepsverenigingen die er toe doen. Zo is Michiel onder andere lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Niet alleen is Michiel een gepassioneerde advocaat, is hij met regelmaat een enthousiast universitair docent Europees Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij vrijwilliger bij de Rechtswinkel Hilversum en Bussum en voorzitter van Scouting Arrowe te Bussum. Tevens is Michiel oud-voorzitter en oud-lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Jonge Balie Nederland

Michiel Schimmel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht;
  • Jeugdstrafrecht;

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Michiel Schimmel is iedere werkdag tussen 08.00 en 19.00 uur bereikbaar op 0624719689 of per e-mail via michiel@hameradvocaten.nl

In geval van spoed kunt u natuurlijk in het weekend of op feestdagen bellen.