Moshe Beukers

Moshe Beukers is inmiddels vijf jaar werkzaam als advocaat. Na haar studie Rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen, is zij haar carrière in de advocatuur in het midden van het land gestart. Zij is in 2014 gestart als advocaat in Soest. In 2019 heeft zij haar ambitie om als zelfstandig advocaat verder te gaan gerealiseerd door zich aan te sluiten bij Hamer Advocaten in Bussum. Zij werkt voor eigen rekening en risico.

Moshe voert een brede praktijk in de rechtsgebieden bestuursrecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Het plezier in het recht zit voor Moshe in complexe juridische procedures. Door de juiste analyse en vertaalslag te maken van de unieke situatie van de cliënt, is het vaak mogelijk duidelijkheid te geven over zijn of haar kansen in een procedure.

Moshe heeft naast haar studie Rechten vijf jaar bij de Rechtbank Noord-Nederland gewerkt en weet daardoor goed waar rechters op letten en de knelpunten liggen in juridische procedures. Dat perspectief neemt zij mee in het voordeel van haar cliënten.

Naast haar werk heeft Moshe ervaring opgedaan in bestuursfuncties, zowel bij Het Juridisch Spreekuur als bij andere maatschappelijk betrokken projecten. Onlangs is zij afgezwaaid als penningmeester/bestuurslid bij de Stichting Jonge Balie Nederland (www.sjbn.nl).

Moshe Beukers is iedere werkdag tussen 08.00 en 19.00 bereikbaar via tel of whatsapp: 06-44266460 of per email via moshe@hameradvocaten.nl.