Hamer Advocaten in Bussum

Door een sterke binding van het kantoor met de regio Gooi en Eemland beschikt Hamer Advocaten over een groot sociaal netwerk wat ingezet kan worden voor de cliënt. Tevens beschikt Hamer Advocaten over veel lokale kennis welke bij de behandeling van zaken relevant en zelf bepalend kan zijn.

Onze Advocaten

Aan Hamer Advocaten zijn de volgende advocaten verbonden:

Zij worden ondersteund door Marijke Veen en zijn een hecht team dat al jaren samen werkt.

Kicky Hamer is als advocaat goed thuis op het gebied van arbeidsrecht. Kicky Hamer is één van de weinige advocaten in Het Gooi die aangesloten is bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Niet voor niets is Kicky Hamer oprichter van de specialistenvereniging Gooise Vereniging ArbeidsrechtAdvocaten. Ook is Kicky Hamer mediator in arbeidsconflicten. Naast het arbeidsrecht procedeert Kicky Hamer veel in het strafrecht.

Michiel Schimmel is als advocaat zo langzamerhand gepokt en gemazeld in het strafrecht. Hij staat niet alleen verdachten van zware criminaliteit (zoals afpersing, brandstichting) bij maar ook verdachten van diefstal, mishandeling, hennepkweek en dronken rijden. Naast het strafrecht procedeert Michiel Schimmel veel in het arbeidsrecht.

Moshe Beukers is actief als zelfstandig advocaat. Onderhand heeft zij meer dan 10 jaar ervaring in het Nederlandse recht. Zij heeft voor de rechtbank Noord Nederland gewerkt als griffier. Voordat zij zelfstandig verder ging bij Hamer Advocaten hield zij kantoor in Soest. Zij houdt zich bezig met bestuursrecht, huur- en vastgoedrecht en staat zij ondernemers uit Het Gooi en Eemland bij in uiteenlopende zaken. Moshe Beukers werkt voor eigen rekening en risico.

Het kantoor is gevestigd in Het Spiegel in Bussum, gemeente Gooise Meren. Het kantoor valt onder het gewest Gooi- en Vechtstreek van het arrondissement Midden-Nederland. Het kantoor is op alle manieren goed bereikbaar.