<

Ons team en ons kantoor

Aan Hamer Advocaten zijn drie mensen verbonden, namelijk Kicky Hamer, advocaat, Michiel Schimmel, advocaat en Marijke Veen, backoffice. Een hecht team dat al jaren samen werkt.

Kicky Hamer is als advocaat goed thuis op het gebied van arbeidsrecht. Kicky Hamer is één van de weinige advocaten in Het Gooi die aangesloten is bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Niet voor niets is Kicky Hamer oprichter van de specialistenvereniging Gooise Vereniging ArbeidsrechtAdvocaten. Ook is Kicky Hamer mediatior in arbeidsconficten. Naast het arbeidsrecht procedeert Kicky Hamer veel in het strafrecht.

Michiel Schimmel is als advocaat zo langzamerhand gepokt en gemazeld in het strafrecht. Hij staat niet alleen verdachten van zware criminaliteit (zoals afpersing, brandstichting) bij maar ook verdachten van diefstal, mishandeling, hennepkweek en dronken rijden. Naast het strafrecht procedeert Michiel Schimmel veel in het arbeidsrecht.

Marijke Veen is al sinds 2002 de rechterhand van Kicky Hamer en van Michiel Schimmel. Op de dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend is zij op het kantoor aanwezig en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Omdat zowel Kicky Hamer, Michiel Schimmel en Marijke Veen opgegroeid zijn in Het Gooi, beschikken zij over een groot sociaal netwerk wat van belang is voor cliënten.

Het kantoor is gevestigd in Het Spiegel in Bussum, gemeente Gooise Meren. Omdat het kantoor valt onder het gewest Gooi- en Vechtstreek van het arrondissement Midden-Nederland, worden de meeste procedures gevoerd in Almere, Lelystad en Utrecht.