<

Investeren in kennis is de basis van ons succes

Het arbeidsrecht wordt steeds ingewikkelder. Het beoefenen van de arbeidsrechtpraktijk vereist daarom ervaring en specialistische kennis. De moderne arbeidsrechtadvocaat moet voortdurend actief zijn in het vak en in kennis blijven investeren om succesvol te zijn. Het is om die reden dat Kicky Hamer oprichter en thans voorzitter is van de Gooise Vereniging ArbeidsrechtAdvocaten. Kicky Hamer organiseert voor haar collega arbeidsrecht advocaten regelmatig jurisprudentie-besprekingen en cursussen op het gebied van arbeidsrecht.

Daarnaast is Kicky Hamer lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland, de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Midden-Nederland. De VAAN heeft van de Orde van Advocaten het keurmerk specialisatie-verenigingen gekregen. Dit houdt in dat de leden, onder wie Kicky Hamer, aan bijzondere vereisten moeten voldoen, zoals het succesvol afgerond hebben van een postacademische opleiding en minstens 70 procent van de werktijd besteden aan arbeidsrecht.

Tevens is Kicky Hamer mediator voor arbeidsconflicten. Zij heeft hiervoor de mediationopleiding bij Dialogue BV gevolgd.

Wij delen deze kennis graag. Klik hieronder op een van de buttons voor veel gestelde vragen. U krijgt direct antwoord.

Veel gestelde vragen

Werkgevers Werknemers