Vacature studentstage bij Hamer Advocaten in Bussum

Ben jij een allrounder en wil je er in de praktijk achter komen of de advocatuur je ligt? Ben jij een enthousiaste aanpakker en lijkt je wat om bij ons in Bussum te komen? Dan hebben wij een interessante stageplek voor je in de aanbieding. Op dit moment is de studentstageplek ingevuld tot en met september 2021. 

Hamer Advocaten 
Hamer Advocaten is een klein kantoor, waarbij we veel lachen en plezier hebben in ons werk. Wij zijn geen hoogdravend kantoor, maar we presteren goed en zijn de beste in ons vak. We zijn een kantoor van drie advocaten en we behandelen zowel huis-tuin-en-keuken-zaken als grote commerciële kwesties. Bij ons kijken we samen naar je interesses. We nemen je mee in de wereld van de advocatuur. Afhankelijk van wat je leuk vindt, passen we de werkzaamheden op je stage af. Je zult notities schrijven, meegaan naar zittingen, meegaan naar cliëntbesprekingen en misschien wel deels processtukken schrijven. Je krijgt echt een kijkje in de keuken. Onze advocaten zijn werkzaam op verschillende terreinen, zoals arbeidsrecht, bestuursrecht, contractrecht, huurrecht en vastgoedrecht.

Wie zoeken wij?
We zoeken iemand die initiatief neemt, maar zich daarnaast gepast weet te gedragen in de wereld van ’t Gooi; Iemand die het niet erg vindt om de trein richting Bussum te pakken en bereid is een stapje extra te zetten als het nodig is. Ons kantoor zit naast het station Naarden-Bussum. Verder zoeken we iemand die aan het einde van de bachelor zit. 

Wat bieden wij? 
Wij bieden je een plek om meer te leren over verschillende rechtsgebieden in de praktijk. We bieden een stagevergoeding van 150 euro per maand. De duur van de stage is in beginsel twee maanden, maar mocht het klikken dan is er eventueel ruimte voor een verlenging.

Reageren?
Wil je reageren, dan zien we graag je motivatiebrief, cijferlijsten en CV tegemoet. Op dit moment is de studentstageplek ingevuld tot en met september 2021. Neem contact op met Michiel Schimmel via michiel@hameradvocaten.nl