<

Onze werkwijze

Kicky Hamer Advocaten is een familiebedrijf en bestaat uit Kicky Hamer en Michiel Schimmel, moeder en zoon, beiden opgegroeid in Bussum. Kicky concentreert zich op het arbeidsrecht, mediation in arbeidsconflicten en strafrecht. Kicky heeft al een lange ervaring in de advocatuur, maar ook als bedrijfsjurist in het bedrijfsleven. Michiel is een jonge ambitieuze advocaat die zich in hoofdzaak richt op het strafrecht en arbeidsrecht. Veel zaken doen Kicky en Michiel gezamenlijk en procederen doen ze beiden als de beste en met liefde, maar uitsluitend als er geen beter oplossing is.

Particulieren

Naast de ondernemer, waarover later, zijn particulieren welkom. Bij (dreigend) ontslag of contact met justitie, of u nou verdachte bent of slachtoffer, maar ook als u zich in de aap gelogeerd voelt bij een grote aankoop, bent u in goede handen. Bij dit soort ingrijpende gebeurtenissen moet u uw zorgen in vertrouwde handen kunnen leggen, wetend dat voor uw belang met volle inzet wordt gestreden, met de beste wetskennis en kennis van de nieuwste rechtsuitspraken.

Ondernemers

De ondernemer zit bij het arbeidsrecht aan de andere kant van de tafel, maar bij ons zeker ook aan de goede. Met jaren werkgeverservaring, ook in het bedrijfsleven, kent uw positie voor ons weinig geheimen en kunnen wij u daarover goed adviseren. Ondernemers hebben naast met arbeidskwesties nogal eens te maken met wanbetaling en huurkwesties en soms met klanten, die menen meer rechten te hebben dan waaraan u tegemoet wilt of kunt komen. Leg het voor, consulteer en wacht daar nooit te lang mee.

De kosten

Wat u uiteraard wilt weten, is wat het nou eigenlijk kost. Dat hangt van de zaak af. Als u niet voor door overheid gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt (waarbij vaak wel een aanzienlijke eigen bijdrage betaald moet worden), dan gaat het altijd om een behoorlijke rekening, maar uitsluitend voor werkzaamheden die we u kunnen uitleggen, tegen tarieven die we van tevoren (schriftelijk) overeenkomen